LOBPA Fordele

Spar penge og opnå kontante fordele og rabatter via LOBPA Fordele. Fordelsprogrammet er for kunder, medlemmer og hjælpere ansat i LOBPA og udvikles løbende.  

 

I menuen til venstre kan du se de fordele, der på nuværende tidspunkt er omfattet af LOBPA Fordele. Du kan læse mere om hver enkelt fordel ved at klikke på den. Der kan være forskel på rabattens størrelse for henholdvis kunder, medlemmer og hjælpere ansat i LOBPA.

 

LOBPA gør livet med BPA nemmere og sjovere

LOBPA er meget mere end Danmarks eneste, landsdækkende medlems- og interesseorgansation for personer med BPA. Fra efteråret 2017 suppleres LOBPA Netværk, LOBPA Oplevelser og LOBPA Akademi med LOBPA Fordele, som giver kunder, medlemmer og hjælpere ansat i LOBPA mulighed for at spare penge og opnå særlige fordele hos LOBPAs samarbejdspartnere.

 

Fællesskabet og solidariteten, som ligger til grund for LOBPA, er grunden til, at vi kan forhandle attraktive fordele. Jo flere vi er, des bedre vilkår kan nemlig vi opnå. Visse fordele kan være forskellige for kunder, medlemmer og hjælpere. For at opnå rabat skal man personligt være tilknyttet LOBPA; enten som kunde, som medlem eller via sit ansættelsesforhold som hjælper for en kunde i LOBPA.

 

LOBPA Fordele er selvfinansierende, idet omkostningerne til at drive programmet opnås gennem provision og bidrag fra LOBPAs samarbejdspartnere.

 

Jo mere man benytter fordelsprogrammet, des mere sparer man. Allerede efter eksempelvis første hotelovernatning booket gennem LOBPA Fordele har medlemeskontingentet tjent sig selv ind.

 

Login

Du skal være logget ind for at tilgå LOBPA Fordele. Det kan du gøre nedenfor: